Overige

10-06-2018 | Joop en Ria, Poortugaal

Onze badkamer is helemaal vernieuwd door Eugene (EB Totaalonderhoud). Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. De badkamer die wij wilden heeft hij (perfect) gemaakt. Wij zijn er heel blij mee.

 

31-03-2018 | Sylvia en Clement, Poortugaal

Eugene heeft bij ons de badkamer verbouwd. We hebben heel prettig met hem samengewerkt, hij overlegt, komt met ideeën en adviezen en lost problemen kundig en professioneel op. Daarnaast staat hij open voor verandering en verbeteringen en brengt hij rust en vrolijkheid mee tijdens het werk. Hij laat alles netjes achter en heeft oog voor symmetrie en details. Wij zijn zeer tevreden over het uitgevoerde werk en wij bevelen hem van harte aan.

 

29-08-2015 | Pols, Rhoon

Na vorig jaar bij ons het toilet te hebben gerenoveerd, hebben wij dit keer gevraagd of Eugene bij ons de zolderetage wilde aanpakken. De zolder was nog een kale ruimte. Eugene heeft voor ons een vliering met vlizotrap gemaakt over de breedte van het huis, elektra omgelegd, aan beide zijden van onze zolder schuifpanelen aangebracht en een afscheidingswand gemaakt naast de cv ketel. Dit alles wederom naar grote tevredenheid.

 

20-05-2014 | Markx, Schiedam

Eugene heeft onze badkamer verbouwd. Ik heb zelf 44 jaar in de bouwnijverheid gewerkt, dus ik beschik wel over enige ervaring om Eugene’s werk te kunnen beoordelen. Ik ben niet meer in staat om zo’n klus alleen zelf te klaren. Leeftijd 80 jaar. Tot mijn grote genoegen ging de uitvoering van het werk uitstekend en met grote inzet van Eugene. Er waren kleine en grote problemen maar die werden door Eugene naar mijn opvatting vakkundig opgelost. Soms met grote inventiviteit. Maar altijd vroeg Eugene naar mijn opvatting en goedkeuring over het probleem. Eugene hield ook goed rekening met onze opvattingen en smaak. Al met al een voortreffelijke vakman. Heel erg aanbevolen. Cijfer: 9.

 

03-12-2014 | Fam. van den Berg, Hellevoetsluis

Wij hebben een vakantiehuisje gekocht voor een niet al te groot bedrag dus we wisten dat er wel wat aan gedaan moest worden. Zoals de meesten van ons ga je dan zoeken op internet. En dan vind je van alles wat. We hebben in eerste instantie 3 mensen laten komen. Ze beloofden veel, maar uiteindelijk hebben ze nooit meer iets van zich laten horen. Weer verder gekeken. Nu iets verder van de plaats en toen kwamen we bij EB Totaalonderhoud uit. Eugene kwam op een zaterdag langs en na een goed en duidelijk gesprek voelde het van ons uit goed. Hij vertelde dat het geen makkelijke klus zou worden, maar hij durfde er aan te beginnen wat anderen niet durfden. Eugene is nog twee keer langs geweest om alles goed door te nemen en is toen aan de klus begonnen. De klus heeft 5,5 week geduurd met soms een tegenslag maar daar wist hij wel weer iets op te vinden en gaf ook goed advies. Het huisje is af en heel mooi geworden. Zelfs kwam het kadaster langs om te kijken of er een nieuw huisje was geplaatst.

Eugene heeft de volgende werkzaamheden gedaan en eigenlijk het hele huisje vernieuwd. Badkamer helemaal vernieuwd, vloer eruit en erin in woon- en slaapkamer, keuken eruit nieuwe erin, badkamer en keuken betegeld, nieuwe draagbalken en staanders vervangen van de muren. Nieuwe kozijnen geplaatst, dak mooi gemaakt door golfplaten af te zagen en windveren geplaatst. Zo kan ik  nog wel doorgaan.

Wij raden Eugene bij iedereen aan en de prijs/kwaliteit is goed. Hij denkt mee en weet overal wel een oplossing voor die hij bedenkt tijdens zijn lunch.

 

28-11-2013 | Wilfred, Schiedam

Eugene heeft pas voor ons een nieuwe badkamer ingericht. De redenen dat we graag met hem in zee gingen waren dat we niet alleen met hem komen tot goede afspraken, maar ook dat hij actief meedacht over de vraag hoe e.e.a. in te richten en aan welke dingen te denken. We hebben onze plannen over de inrichting aangepast en daardoor is het alleen maar mooier en beter geworden – zonder dat het bijstellen van de plannen tot extra kosten leidde. Vervolgens de klus op prima wijze geklaard: een vriendelijke vakman, die Eugene!

 

25-10-2013 | Spijkenisse

Eugene heeft verstand van zaken en hielp ons ook nog bij de plannen die we hadden. Hij hield zich keurig aan de afspraken, was op tijd en de werkzaamheden verliepen vlot. Wij waren na afloop tevreden. Bovendien een heel redelijke prijs, die we vooraf overeengekomen waren. Een aanrader!

 

27-09-2013 | Ton, Rotterdam

Klus (plaatsen binnendeur met deurkozijn + stukje muur dichtmaken) snel geklaard tegen een scherpe prijs. Was op afgesproken tijd aanwezig en heeft werk netjes opgeleverd. Goede en prettige communicatie.